Kontakt språkskole

 

 

Kontaktskjema

for

språkskoler og universiteter i utlandet

Sett inn de opplysninger som kreves - på norsk eller engelsk.

 

Under Melding gir du opplysninger om det du ønsker:

type kurs, fag / studium, ønsket språk og land, eventuelt også destinasjon,

tidspunkt for reisen, antall uker, antall personer, deres alder og deres bosted.

 

 
 
 
 
 

Personvern og informasjonsbehandling

 

Når man bruker nettsiden blts.no og kontakter BLTS, aksepterer man den behandling av personopplysninger som er beskrevet her:

 

De opplysninger om personer som BLTS mottar i e-post eller kontaktskjema er navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette er opplysninger som vi og aktuelle språkskoler trenger for å sende tilpasset informasjon til den enkelte som henvender seg til BLTS.

For de som går videre til påmelding trenger vi dessuten opplysninger om fødselsdato, kjønn, bostedsadresse, eventuelle allergier og spesielle hensyn samt nærmeste kontaktpersons navn og telefonnummer hjemme i Norge. Dette er personopplysninger som videreformidles kun til språkskoler som det er aktuelt å melde seg til.

Alle personopplysninger gitt til BLTS vil være lukket og ikke tilgjengelig for annen tredjepart enn de som er relevante for informasjon og påmelding.

Dersom man på et tidspunkt finner at man ønsker disse opplysningene slettet i vårt system, vil det skje når vi får melding om det fra rette vedkommende.

For øvrig vil personopplysninger slettes etter en periode på 1 - 2 år uten kontakt mellom BLTS og personer som har henvendt seg til oss.

 

 

 

BLTS

Internasjonale språkskoler

Norsk representant

 

© Tekst BLTS