Info BLTS
Norsk representant for internasjonale språkskoler

Kurs og utdanning i mange land

Om

BLTS Språk & Studier


BLTS Språk & Studier henvender seg til skoler, organisasjoner og bedrifter, studenter og privatpersoner i Norge som ønsker språkkurs med et organisert opphold der språket er morsmål (eller et offisielt språk) - det vil si: spansk i Spania, tysk i Tyskland, fransk i Frankrike, italiensk i Italia, engelsk i England & Malta bl.a. - med mer.

Dette foregår i samarbeid med utvalgte profesjonelle språkskoler som gir kurs på tilpasset nivå året rundt.

Et fritids-program er en del av tilbudet, i tillegg til flere former for losji.

Selve reisen er en separat sak og bestilles av den enkelte kurs-student / reiseleder på egen hånd.


Språkkurset foregår i internasjonale grupper med som regel 4-12 personer - ofte uten andre norske eller skandinaviske deltakere, med lokale ledere og lærere.
Individuell påmelding - eller påmelding som lukket gruppe.


Som offisiell norsk representant arbeider vi i direkte kontakt med aktuelle kursarrangører med sikte på å tilby god veiledning basert på erfaring og kunnskap om dette feltet: språkskoler og destinasjoner, kurstilbud og nivå, tilbakemeldinger og kvalitet, prisnivå og pristilbud. Gjennom BLTS kan man få hjelp av norsk kontaktperson i prosessen med å planlegge et språkopphold i utlandet.


BLTS kjenner markedet og mulighetene for den som vil ut i verden - og inn i språket -BLTS Språk & Studier

Norsk representant for internasjonale språkskoler

Org.nr.:  982 785 138

  Kontakt:

Kontaktskjema
Partnership inquiries : post @ blts.no 


   

Personvern og informasjonsbehandling


De opplysninger om personer som vi mottar i e-post eller kontaktskjema er navn, telefon-nummer og e-postadresse.

Dette er opplysninger som vi og aktuelle språkskoler trenger for å sende tilpasset informasjon til den enkelte som ønsker dette.

For de som går videre til påmelding trenger vi dessuten opplysninger om fødselsdato, kjønn, bostedsadresse, eventuelle allergier og spesielle hensyn samt nærmeste kontaktpersons navn og telefon-nummer hjemme i Norge. Dette er personopplysninger som videreformidles kun til språkskoler som det er aktuelt å melde seg til.

Dersom man på et tidspunkt finner at man ønsker disse opplysningene slettet i vårt system, vil det skje når vi får melding om det fra rette vedkommende - i overensstemmelse med EUs personvernforordning (GDPR)/ Personopplysningsloven 20. juli 2018.


Nettsiden er registrert i Google Analytics, som måler trafikk og atferd på blts.no i forhold til visse variabler, på vanlig måte.

Denne nettsiden er en Sikker nettside (https:) og overvåkes kontinuerlig for å holde den fri for datavirus og spam. Brukeren skal være så trygg som mulig i så henseende.


Når man bruker nettsiden blts.no og kontakter oss, aksepterer man den behandling av personopplysninger som er beskrevet her.


------------------------------------------------------------


Tilsluttet

Kommunikasjonsforeningen


Akademisk bakgrunn

BLTS

Internasjonale språkskoler

Norsk representant


© Tekst BLTS