KommunikasjonskursKurs og internasjonal kompetanse


for arbeidsliv og næringsliv


Nettbasert språktrening med din egen språklærer

Oppgrader engelsken, tysken ...

Begynn med en prøvetime:

KONTAKT BLTS

for en avtale

Språk og kommunikasjon for profesjonelle formål


Kompetanse må dreie seg om relevant kompetanse. Det vil si at språkkurs og kompetansetilbud må dreie seg om de situasjoner og scenarier man sannsynligvis vil befinne seg i når man møter klienter og kolleger der det foregår på engelsk (evt. fransk, tysk).


Dette bør være et vesentlig hensyn i planleggingen av kurstilbud som treffer der de skal og gir et reelt læringsutbytte for den enkelte og for bedriften.


Når det gjelder kompetanse i språk og kommunikasjon for internasjonalt arbeid, har BLTS lang erfaring med å organisere kurs som er tilpasset ulike behov innen næringsliv og offentlig forvaltning.

I Norge - på arbeidsplassen


Nettbasert personlig språktrening

SKYPE, ZOOM, FACE TIME

SKYPE engelskkurs

Foto: SKYPE for business


BEHOV:


En leder for en skole / bedrift / organisasjon venter besøk om kort tid av en internasjonal gruppe med fagpersoner fra EU. Da kan det være greit å ha mulighet for språklig forberedelse. Helst intensiv personlig språktrening etter ønske og behov. Og helst som en del av arbeidshverdagen.


Da er det som regel engelsk som gjelder - evt. også tysk, fransk. Og da er det muntlig kommunikasjon det vil dreie seg om det meste av tiden. Denne typen språkferdighet er en slags ferskvare som man har behov for å holde ved like fra tid til annen.

Men hvordan kan man få det til dersom man ikke har mulighet for å reise av gårde på kort varsel for et intensivt kurs ved en anbefalt språkskole?


LØSNING:


I en slik situasjon kan BLTS bidra til å lage et person-tilpasset opplegg med direkte spåktrening ved hjelp av Skype, Zoom, Face Time - på kontoret, hjemme - etter avtale.

Ta en prøvetime. Bestill så et antall 1 : 1 økter med fokus på språklige og faglige behov:


1: Kontakt BLTS for et tibud om en prøvetime.


2: Be arbeidsgiver legge inn nettbasert språktrening som et stående tilbud til ansatte som har behov for det - gratis.


3: Be BLTS om et pristilbud for x antall økter.

Søk om finansiering, og 'get going - get talking'!

ERFARINGER"Jeg var veldig fornøyd med de 30 minuttene vi gjennomførte på fredag.

For meg var det en svært egnet metode for språktrening når jeg skal reise ut på noe internasjonalt med eget bidrag eller motta besøk - og lignende situasjoner.

Jeg synes det er en god ide med bestillingsordning og at man betaler for den tiden man bruker. Det krever at man er introdusert for metoden og har en innledende prosess for å ha bevissthet om at dette er en velegnet metode."


Rektor vgs.

Engelsk 1 : 1 med Skype-tutor, Frances King, London

---------


"På tross av noen tekniske problemer (som jeg må ta ansvar for), synes jeg dette fungerte bra.

Richard var flink til å få i gang en god dialog. Han virket genuint interessert i temaet vårt (skolen min) og utfordret meg slik at jeg måtte gå i dybden på emner hvor jeg har lite vokabular. Når vi sammen fant ordet/uttrykket jeg lette etter, skrev han det inn slik at jeg fikk det opp på skjermen i Skype. En slik sesjon ville vært svært nyttig dersom jeg skulle ha presentert skolen min på engelsk."


Rektor vgs.

Engelsk 1 : 1 med Skype-tutor, Frances King, London

---------
I utlandet - ved språkskole


Språk, fag og kompetanse

for internasjonale oppgaver

Business engelsk ETI Malta

Foto: EXECUTIVE TRAINING INSITUTE, Malta


BEHOV:


En leder for en skole / bedrift / organisasjon ønsker å oppgradere sine praktiske ferdigheter i engelsk (evt. tysk, fransk) for bedre flyt og presisjon, utvidet vokabular og evnen til 'small talk' i naturlig kommunikasjon.


Da kan det være av interesse å undersøke muligheter for intensive kurs ved anbefalte språkskoler i England, Malta, Belgia, Tyskland etc. Et organisert språkopphold av den typen kan gi en kraftig 'boost' når det gjelder bruken av språket i en sosial setting og i jobb-relatert kommunikasjon.


Men hvordan kan man realisere dette på en optimal måte?


LØSNING:


BLTS har kunnskap om kursmuligheter ved profesjonelle språkskoler i mange land: spesialisert språktrening i engelsk for yrke og næringsliv - tysk for eksportbedrifter og reiseliv - fransk for kultur og turisme - m.m.


1: Kontakt BLTS og gjør rede for behov og ønsker.


2: Vi vil bruke vårt nettverk for å lage et tilpasset kursforslag i samarbed med en anbefalt kursarrangør - for én person, for en kollegagruppe - gratis.


3: Vi gir et pristilbud. Søk finansiering - bestill reisen - pakk kofferten - opplev språk og kommunikasjon i et internasjonalt miljø!
ERFARINGER


"Vi var veldig fornøyde med kurset. Vi kunne i stor grad være med å bestemme hva som var viktig for oss å lære. Det å være en liten gruppe med samme behov fungerte veldig bra.

Vi lærte mange pedagogiske ord og begreper

i tillegg til at læreren gjennomgikk noe grammatikk.

Alt i alt er vi kjempefornøyde med kurset og oppholdet.

Jeg vil bare si tusen takk for at du ordnet dette for oss, og vi kommer til å anbefale liknende opplegg for de som skulle være interesserte."


Kollegagruppe: 4 rektorer vgs.

Engelsk for skoleledere  -  1 uke - London

---------


"Jeg har hatt et meget godt opphold ved CERAN, tror faktisk at alt fungerte 110 % der nede. Ingen organisatoriske problem av noe slag, det pedagogiske opplegget og underviserne var utmerkede og de fysiske rammene (spesielt maten) var også gode.

Alt i alt en flott og lærerik opplevelse som varmt kan anbefales."


Spesialrådgiver

Intensiv fransk for næringslivet  -  1 uke - Avignon

---------


"Jeg har nå deltatt på kurset, og du ba om tilbakemelding.

Jeg er veldig fornøyd, jeg tror det er det beste kurset jeg noensinne har deltatt på ift læringsutbytte. Jeg kan anbefale kurset til alle!!

Samtlige på kurset var fornøyd, vi var 6 stk i klassen."


Avdelingsleder

Intensiv engelsk for HR  -  1 uke  -  London

---------

PRØVETIME


Kan nettbasert språktrening

med SKYPE, ZOOM, FACE TIMEvære noe for meg?


Det kan du enkelt finne ut - be om en prøvetime:

KONTAKT BLTS

for en avtale


SPRÅK

ENGELSK

TYSK 

FRANSK


SPRÅK

SPANSK

ITALIENSK

PORTUGISISK


SPRÅK

RUSSISK

GRESK

TYRKISK


SPRÅK

KINESISK

JAPANSK

ARABISK

BLTS

Internasjonale språkskoler

Norsk representant


© Tekst BLTS