Info blts.no

LINGUA*norEducational Travel and Training Abroad

LINGUA*nor

BLTS Språk & Studier

Norsk representant for internasjonale språkskoler

Norsk representant for internasjonale språkskoler

Kurs og etterutdanning i mange land

Om blts.no

LINGUA*nor / BLTS Språk & Studier


Gjennom nettstedet blts.no henvender  LINGUA*nor (BLTS Språk & Studier) seg til personer, organisasjoner, bedrifter - alle som ønsker et språkkurs med opphold i land der språket er morsmål (eller et offisielt språk) - det vil si: spansk i Spania, tysk i Tyskland, fransk i Frankrike, italiensk i Italia, engelsk i England & Malta, bl.a. 


Som offisiell norsk representant arbeider vi i direkte kontakt med aktuelle kursarrangører med sikte på å tilby god veiledning basert på erfaring og kunnskap om dette feltet: språkskoler og destinasjoner, kurstilbud og nivå, tilbakemeldinger og kvalitet, prisnivå og pristilbud. 


Språkkurset foregår i internasjonale grupper med som regel 4-12 personer - ofte uten andre norske eller skandinaviske deltakere, med lokale ledere og lærere.
Individuell påmelding - eller påmelding som lukket gruppe.

Et fritids-program er en del av tilbudet, i tillegg til flere former for losji.

Selve reisen er en separat sak og bestilles av den enkelte kurs-student / reiseleder på egen hånd.BLTS / LINGUA*nor har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som vi lenker til.


-----------------------------------------

LINGUA*nor Nordic

Org.nr. 982 785 138

BLTS Språk & Studier

Partnership inquiries :

post @ blts.no 

   

Personvern og informasjonsbehandling


De opplysninger om personer som vi mottar i e-post eller kontaktskjema er navn, telefon-nummer og e-postadresse.

Dette er opplysninger som vi og aktuelle språkskoler trenger for å sende tilpasset informasjon til den enkelte som ønsker det.

For de som går videre til påmelding trenger vi dessuten opplysninger om fødselsdato, kjønn, bostedsadresse, eventuelle allergier og spesielle hensyn samt nærmeste kontaktpersons navn og telefon-nummer hjemme i Norge. Dette er personopplysninger som videreformidles kun til språkskoler som det er aktuelt å melde seg til.

Dersom man på et tidspunkt finner at man ønsker disse opplysningene slettet i vårt system, vil det skje når vi får melding om det fra rette vedkommende - i overensstemmelse med EUs personvernforordning (GDPR)/ Personopplysningsloven 20. juli 2018.


Nettsiden er registrert i Google Analytics, som måler trafikk og atferd på blts.no i forhold til visse variabler, på vanlig måte.

Denne nettsiden er en Sikker nettside (https:) og overvåkes kontinuerlig for å holde den fri for datavirus og spam. Brukeren skal være så trygg som mulig i så henseende.


Når man bruker nettsiden blts.no og kontakter oss, aksepterer man den behandling av personopplysninger som er beskrevet her.


------------------------------------------------------------


Akademisk bakgrunn

LINGUA*nor

NordicCompany reg. no. NO 982 785 138